Моята кошница
0% лихва

Ducky Keyboard One 2 SF RGB Cherry Blue Wired

Gaming клавиатура със среден размер (до 65% от размера) с регулируем наклон, Double-shot клавиши от PBT и суичове Cherry MX за несравнима надеждност!
Каталожен номер: 3571572
319.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 106.33 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Известните клавиатури Ducky не се нуждаят от специални препоръки, тъй като представляват тайната на успеха на много геймъри и се намират на първите позиции в предпочитанията на потребителите, защото са идеални за дългочасова употреба.

С 4-layer PCB и chip тип 3528 SMD RGB LED за по-голяма продължителност на живот и стабилност, технология anti-ghosting, клавиши от PBT и разбира се Double-shot за изключителна издръжливост във времето, механични суичове Cherry MX за страхотно усещане, перфектно покритие и надеждност, имаш на твое разположение една превъзходна клавиатура за игри или дългочасова работа.

Разполага с RGB подсветка, която можеш да адаптираш според вкуса или изискванията си. "SF" в името на клавиатурата (Ducky One 2 SF) означа "Sixty-Five", тъй като се наслаждаваш на върховите възможности на 65% от размера на една стандартна клавиатура. с рамка в два цвята (dual-color bezels), която прави One 2 SF различна и придава друг вид на твоя gaming setup.
Ducky One 2 SF
 
 
Дизайн с малка рамка
Новият дизайн запазва малката рамка (bezel) на предшественика си и предоставя подобно, но и оптимизирано усещане. Рамката в два цвята (dual-color bezels) подхожда на множество keycaps и придава различен вид на бюрото и твоя gaming setup.
 
 
Регулира се
Можеш да регулираш наклона на клавиатурата, така че да подхожда на стила ти на писане (има 3 нива на регулиране) за по-голямо удобство.
 
 
С USB Type-C
Кабелът се свързва с клавиатурата чрез USB Type-C, използвайки polling rate 1000Hz. Това означава, че клавиатурата изпраща input signals към PC със скорост 1000 пъти в секунда за незабавна реакция на командите ти.
 
 
RGB подсветка
Клавиатурата разполага с RGB подсветка с възможности за персонализация чрез софтуера Ducky RGB.
 
 
Специални характеристики
Разполага с 4 пълноразмерни arrow клавиша, както и с клавиши за page up и page down въпреки ограничените размери.
 
 
Със суичове Cherry MX Blue
Разполага с Double-shot клавиши от PBT (по този начин избягваш изтриването на символите и знаците, което се среща при други клавиатури) за издръжливост и надеждност. Включва автентични суичове Cherry MX Blue с характерното покритие (4,0mm total travel, 2,2mm pre travel, 55cN operating force) и доста силен "clicky" звук.

Характеристики
    • Употреба Gaming
    • Тип Клавиатура
    • Интерфейс на свързване С кабел
    • Клавиатурна подредба Английски език
    • Регулиране на височина Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >