ProductPhoto_1942603

Turbo-X LED TV 32" TXV-32  

Turbo-X LED TV 32" TXV-32

Резолюция HD 720p с процесор на изображение Pixellence, 100Hz CMP и функция PVR!

Гаранция - 2 години Плесио

Цената е с включен ДДС - 20%

 

 

 

С един поглед

Плесио представя LED Turbo-X TXV-32, телевизор с HD резолюция и технологии на изображение, които ще придадат живост на филмите. С технология LED за по-богати цветове в сравнение с LCD телевизорите. Процесорът на изображение Pixellence в комбинация с технологията 100Hz Clear Motion Picture ще подобри картината, осигурявайки по-добри цветове и по-плавни бързи кадри. Разполага с цифров TV тунер DVB-T, така че да имате свободен достъп до цифровите TV канали, както и с USB порт, така че да възпроизвеждате мултимедийни файлове от USB Flash Drives. С функция PVR, ще можете да записване на предавания на USB. Снабден е с 2 порта HDMI за свързване на дигитални HD устройства.
 

Технически характеристики

Тип
LED TV
LED подсветката предоставя живи и реалистични цветове, запазвайки малките размери на телевизора.
USB media player
Видео - Музика - Снимки
Директно възпроизвеждане на видео, снимки и музика от USB stick на телевизора, както и възможност за запис на програми с функцията PVR директно на USB flash drive.
Резолюция
HD 720p
Голяма детайлност и реалистична картина, особено при телевизионни предавания.
Честота
100Hz CMP
Технологията 100Hz Clear Motion Picture обработва 100 кадъра в секунда, по този начин, окото възприема образите по-естествено.
 

Детайли за "начинаещи"

 

Отличителен дизайн

Обновената серия телевизори Turbo-X идва с намалена в краищата рамка, за да се наслаждавате на любимите си филми. В черен цвят, така че да подхожда на всяко помещение, този модел разполага със стабилна стойка.

Картина Pixellence

Процесорът на изображение Pixellence ще подобри картината, когато гледате филм или телевизионна програма. Ще предостави дълбоко черно и реалистични цветове, без значение какво гледате. Прави го автоматично, като същевременно спестява енергия, изразходвайки до 60% по-малко в сравнение с други телевизори.

100Hz Clear Motion Picture

Технологията 100Hz CMP предава 100 кадъра в секунда, така че всеки филм и TV програма да се възпроизвежда възпожно по-гладко.

HD резолюция 720p

Гледайте филми с високо ниво на детайлност и се наслаждавайте на картина с високо качество HD 720p и поддръжка на широкоекранен формат 16:9 за истинско кино изживяване.

Технология LED

Технологията LED осигурява значително по-нисък разход на енергия в сравнение със стандартен LCD телевизор със същия размер. Предоставя по-добри и по-богати цветове в сравнение с LCD телевизорите и едновременно с това осигурява по-висока яркост, дори в помещения с много светлина.

Запис на USB

Осъществявайте запис на TV програми на USB Flash Drives или други външни устройства за съхранение благодарение на USB порта и функцията PVR (Video Recording).

Hotel Mode

Изберете настройки и опции от специалното меню за хотели, така че да не пречите на околните (за достъп - натиснете MENU и въведете номер 7935).
 

Детайли за "напреднали"

 

Цифров приемник DVB-T

Предоставя лесен достъп до програмите на новите цифрови канали без допълнително оборудване, с поддръжка на MPEG2 & MPEG4.

USB Media Player

Свържете USB Flash Drive и се наслаждавайте на видео, снимки и музика, директно на телевизора.

2x HDMI

HDMI предава картина и звук с високо качество само с един кабел. С 2 порта HDMI, за да можете да свързвате към телевизора две HD устройства едновременно (напр. конзоли, Blu-ray players или видеокамери).

Характеристики
Диагонал Range
От 32" до 37" 
Вид
LED-TV 
Диагонал
32 inches (81.28 cm) 
Технология на дисплея
LED 
Резолюция
1366 x 768 HD Ready 
Честота на опресняване
100 Hz 
Обработка на сигнал
Pixellence 
Цифров приемник
DVB-T 
Кодиране на цифров сигнал
MPEG4/MPEG2 
Audio Technology
NICAM Stereo 
Мощност на колоните
2 x 6 Watt 
Допълнителни характеристики
Функция PVR чрез USB 
Възпроизвеждане USB
Видео Музика Снимки 
Енергиен клас
Α 
WiFi
Не 
Интерфейс на свързване
2xHDMI 1xScart in 1xD-Sub 15 pin 1xAudio RCA (L/R) in 1xCoaxial out 1xStereo Mini Jack out 1xUSB 2.0 
Размери с поставката
74 x 48.5 x 23 cm 
Тегло
10 kg 
VESA
200 x 100 
Страница 1  от 1
каталожна цена
399.00 лв.

каталожен номер: 1925628

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
Купи на лизинг
Bookmark and Share