Моята кошница
0% лихва

Sony LED TV KD-55X75WL 55" 4K Ultra HD

Google™ TV и впечатляваща 4K Ultra HD картина с 4K X-Reality™ PRO, Motionflow™ XR и Dolby Vision & Atmos за страхотни цветове и отличен звук!
Каталожен номер: 4272153
1399.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 466.33 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Новата серия BRAVIA™ Smart TV (Google TV™) X75WL на Sony предоставя вълнуващо съдържание в 4K HDR.

Дори 2K изображенията се подобряват до почти 4K качество с отчетливи детайли и милиарди реалистични цветове, възпроизведени чрез процесора 4K Processor X1™. Чист, естествен звук, който вдъхва нов живот на филмите и музиката за едно неповторимо изживяване.

С красив дизайн, тънка рамка и отлични функции, серията BRAVIA™ X75WL на Sony разкрива нови светове на забавление с реализма на технологията за изображение и звук на Sony и възможностите на Google™ TV. Оборудван с процесора 4K Processor X1™ и технологиите 4K X-Reality™ PRO, Live Colour™ и Motionflow™ XR, ще се наслаждаваш на невероятно качество на картината (поддържа се HDR10, HLG и Dolby Vision), отличен контраст, гладкост и по-широка, по-реалистична цветова палитра, тъй като възпроизвежда достоверно всеки тон, всеки нюанс от цветовия спектър.

Проектиран да отговаря на качеството на картината и естетиката на серията BRAVIA X75WL, X-Balanced Speaker (Full Range, Bass Reflex x2, 10W x2) осигурява ясен звук за филми и музика (поддържа се звук Dolby™ и Dolby™ Atmos®). Благодарение на възможностите Google™ TV (повече от 700 000 филма и телевизионни програми на твое разположение), вградения Chromecast, съвместимостта с Apple AirPlay и Apple HomeKit и разбира се поддръжката на гласови команди, Sony TV е умният избор!

Sony X75WL Google™ TV
Q80A QLED 4K Smart TV (2021)
Резолюция
4K Ultra HD
С резолюция 4K (3840 x 2160 pixels), показва четири пъти повече детайли от телевизор с Full HD резолюция.
Sony X80J Google™ TV
Честота на опресняване
Motionflow™ XR
Наслади се на гладка, изключително ясна картина дори при бързо движещи се сцени с Motionflow™ XR 200/240Hz (50/60Hz). Тази иновативна технология създава и вмъква допълнителни кадри между оригиналните.
Google TV
Операционна система
Google TV™
Преглеждай 700000+ филми и телевизионни предавания от всички услуги за стрийминг, които използваш, събрани на едно място и организирани по тема и жанр, въз основа на интересите ти.
WiFi-LAN-BT
Безжично свързване в мрежа
Wi-Fi 802.11ac
Разполага с Ethernet (LAN), Bluetooth® 4.2 и Wi-Fi 802.11ac за бързо свързване в безжична мрежа, поддръжка на Chromecast и AirPlay, така че да се наслаждаваш на съдържание от устройствата си без кабели!
Sony X80J Google™ TV
Интерфейс на свързване
4x HDMI и eARC
Свързвай източници като конзоли, Blu-ray, soundbars, USB памети и външни дискове с любими филми. Сега може да гледаш всичко на екрана на UHD TV!
 
 
Чиста картина, каквото и да гледаш
Качеството на изображения, заснети в 2K, а дори и в HD, се подобрява почти до 4K. Процесорът 4K X-Reality™ PRO използва уникална 4K база данни, за да изясни и изчисти изображенията в реално време, разкривайки допълнителни детайли.
 
 
Всяко изображение оживява с наситени цветове
Live Color разширява цветовете до тези, които могат да се възпроизвеждат от телевизора, така че всичко, което виждаш, изглежда наситено и реалистично.
 
 
Дори бързото действие изглежда плавно и ясно
MotionFlow™ XR създава и вмъква допълнителни кадри между оригиналните. С повече изображения, които се виждат всяка секунда, действието е по-плавно и рязко.
 
 
Красив и елегантен дизайн
Проектиран с тесен панел, за да държи вниманието ти фокусирано върху картината. Изисканата визия се съчетава хармонично със съвременния декор.
 
Стойка с две позиции, елегантна и многофункционална
Избери от стандартна настройка, която те фокусира върху картината или тясна настройка за по-малки рафтове.
SONY X80J TV Series
 
Google™ TV
Преглеждай над 700000 филма и телевизионни предавания от streaming услугите, всичко събрано на едно място и организирано по теми и жанрове според интересите ти.
SONY X80J TV Series
 
Apple AirPlay/ Apple HomeKit
Стриймвай безпроблемно към телевизора от твоя iPhone, iPad или Mac. Гледай филми от приложения или Safari. Споделяй снимки с приятели в стаята. С Apple Home можеш лесно и сигурно да управляваш телевизор Sony с приложението Home и Siri на твоето Apple устройство, като използваш технологията HomeKit. Настрой телевизора с няколко лесни стъпки и управлявай с докосване или с помощта на Siri.
SONY X80J TV Series
 
Гласово търсене
Намирай любимите си неща по-бързо с гласово търсене. Отвори предаване или филм, казвайки заглавието или с гласово търсене "find action movies" (намери екшън филми). Натисни бутона за глас на дистанционното, за да започнеш.
SONY X80J TV Series
 
Chromecast built-in
Стрийминг от твоето устройство. Излъчвай лесно филми, предавания, снимки и друго съдържание от телефона си направо на телевизора.
 
 
Страхотен бас с ясна акустика
Допълвайки елегантността на телевизора, X-Balanced Speaker™ с уникална форма предава филми и музика с ясен звук и богат бас.
 
 
Лесен контрол на звука Sony
С интегриран потребителски интерфейс звуковите настройки на soundbar се появяват автоматично в менюто за бързи настройки на BRAVIA. Управлявай лесно функции като звуково поле и сила на звука с помощта на дистанционното управление на телевизора, няма нужда да го сменяш с дистанционното за аудио.
 
 
Внеси кинематографско изживяване у дома, наслади се на включените към BRAVIA™ филми
Разгледай най-добрите нови филми. С BRAVIA CORE™ можеш да се възползваш от до 10 филма и да се възползваш от стрийминг до 24 месеца. Тази услуга за филмово съдържание с Pure Stream™ и IMAX® Enhanced доставя зашеметяваща визуализация и изразителен звук.
 
 
Смайващи графики. Потапящи звукови пейзажи. Играта започва.
Бъди точно в центъра на действието с телевизора BRAVIA™. Вдъхновяващи сцени, атмосферен звук и ексклузивни нови функции вдъхват живот на любимите ти игри както никога досега.
 
 
Проектиран с екологични характеристики
BRAVIA™ комбинира високо качество на звука и картината, като същевременно демонстрира загриженост с инициативи, които помагат да се намали отражението върху околната среда, като даване на възможност на потребителите да намалят потреблението си на енергия с новото приложение за телевизор ECO Dashboard, намаляване на общото количество нова пластмаса, която се използва в шасито на телевизора с приблизително 60% и намаляване на размера на опаковката с 15%, а общото тегло – с 12%.
SONY X80K TV Series
 
Интелигентно дистанционно управление
Може; да управляваш всичките си свързани устройства с интелигентното дистанционно управление на Sony. Достъпът с един бутон до услугите за видео по заявка доставя програми и филми в стаята ти за секунди.
SONY X80J TV Series
 
Dolby Vision® и Dolby Atmos®
Повече драма, повече реализъм. Dolby Vision™ вдъхва живот на сцените по автентичен начин, а Dolby Atmos™ изпълва стаята ти с изразителна акустика.
SONY X80J TV Series
 
Светлинен сензор
Светлинният сензор оптимизира яркостта спрямо условията в помещението, като повишава яркостта в светлите стаи и я намалява в тъмните, така че винаги да получавате подходяща картина.
 
Автоматично картографиране на HDR тонове
Автоматичното картографиране на HDR тонове незабавно оптимизира HDR настройките по време на първоначалната настройка на PS5™. Дори в тъмни сенки и ярки светлини ще виждаш фини детайли и истински цветове.
 
Автоматичен режим на картината спрямо жанра
BRAVIA™ автоматично превключва в Game Mode с PS5™ конзолата, за да минимизира забавянето и да увеличи максимално реагирането. Превключва обратно към стандартен режим, когато гледаш филми, за по-изразителни сцени.

Характеристики
    • Диагонал Range От 55" до 65"
    • Вид LED-TV
    • Диагонал 55 inches (139.70 cm)
    • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
    • Честота на опресняване 50/60 Hz
    • Smart TV Smart Google
    • WiFi Да
    • Цифров приемник DVB-T2
    • Сателитен приемник DVB-S
    • Bluetooth Bluetooth 4.2
    • Интерфейс на свързване 4xHDMI, Bluetooth 4.2, RJ- 45 (Ethernet)
    • Мощност на колоните 2 x 10 Watt
    • Вградена памет 32 GB
    • Тегло (с поставката) 15.6 kg
    • Размери с поставката 124.3 x 78.9 x 33.4 cm
    • VESA 300 x 300
    • Други характеристики Chromecast. Smart apps: Airplay. Dolby Vision. HDR 10
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >